- Schil en ontpit de mango en pureer het vruchtvlees. - Snij de limoenen middendoor. Snij er vier schijfjes af voor de versiering en pers ze uit.
Voorbereiding Doe de vruchtensappen en wat rietsuikersiroop in een kom en roer goed om. Vul elk glas met 2 à 3 ijsblokjes en giet er het vruchtensap en het spuitwater bij. Serveer onmiddellijk met een roerstokje en de schijfjes limoen. Tip Voor een alcoholhoudende versie vervang het spuitwater door een droge schuimwijn (bv. Jacques Cartier brut)."},"recipeYield":"4 "}
1Voorbereiding - Snij de passievruchten middendoor en haal het vruchtvlees eruit. Indien u liever geen pitjes hebt in uw cocktail, druk het vruchtvlees door een fijne zeef. - Schil en ontpit de mango en pureer het vruchtvlees. - Snij de limoenen middendoor. Snij er vier schijfjes af voor de versiering en pers ze uit.Voorbereiding Doe de vruchtensappen en wat rietsuikersiroop in een kom en roer goed om. Vul elk glas met 2 à 3 ijsblokjes en giet er het vruchtensap en het spuitwater bij. Serveer onmiddellijk met een roerstokje en de schijfjes limoen. Tip Voor een alcoholhoudende versie vervang het spuitwater door een droge schuimwijn (bv. Jacques Cartier brut).