KAASSOEP

2
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boter laten smelten, bloem erbij doen en 1 minuut zachtjes bakken. Wijn toevoegen en al roerend verhitten tot een gladde saus ontstaat. Boullion en water toevoegen. Breng de soep aan de kook, voeg de paprika toe.
  • 2 Kaas in soep laten smelten en room erdoor roeren. Breng op smaak met zout, peper en kruiden.

KAASSOEP is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassoep met sherry en koriander
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zwitserse kaassoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassoep uit Alkmaar
15 min-
Bekijk recept

Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassoep met sherry en koriander
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zwitserse kaassoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassoep uit Alkmaar
15 min-
Bekijk recept