GROENE ASPERGESOEP

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 spoel de asperges, verwijder het houterige stuk onderaan. Snij de asperges in stukjes van 2cm
  • 2 fruit de ui met de knoflook glazig in de boter. Doe er het wit van de lenteuitjes bij en de asperges. Roerbak enkele minuten
  • 3 blus de groenten met de bouillon, hang er het kruidentuiltje bij en breng aan de kook. Laat 10 minuten op een zacht vuurtje pruttelen.
  • 4 Schep het kruidentuiltje eruit. voeg de room toe en pureer de soep met de staafmixer
  • 5 pel de hardgekookte eieren en plet ze
  • 6 doe de kippenreepjes en het groen van de lenteuitjes bij de soep; breng op smaak met peper en zout. Laat nog even doorwarmen.
  • 7 Verdeel de soep over de borden en werk af met eikruimels. lekker met kaasstengels

GROENE ASPERGESOEP is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde aspergesoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesoep met ham en ei
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept