Zoek
Preisoep
4
40 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 preistengels (het wit in rondjes)
2 gesnipperde uien
15 g boter
2 aardappelen (/- 200g)
1,5 dl room
2,5 dl melk
4 eetlepels droge sherry
1 groentebouillonblokje
peper en zout
Bereiding
1
Fruit de uien in de boter.
2
Voeg de rondjes prei toe en laat 10 minuutjes stoven en roer af en toe om.
3
Voeg de geschilde, in blokjes gesneden aardappelen, 40 cl warm water, het bouillonblokje, zout en peper toe.
4
Dek af en laat 20 minuten op een matig vuur sudderen.
5
Voeg de room en de melk toe.
6
Laat 5 minuutjes op een laag vuur opwarmen.
7
Doe een eetlepel sherry in elke kom en schep er de hete soep op.
Preisoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Preisoep
Bekijk recept
Koude aardappel-preisoep
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Preisoep met quinoa en krokante bacon
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Preisoep met aardappel
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Preisoep
Bekijk recept
Koude aardappel-preisoep
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Preisoep met quinoa en krokante bacon
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Preisoep met aardappel
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept