Soep van tomaten, bananen en kokosmelk

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de olie in een stoofpot en bak de grof gehakte ui aan op een zacht vuur. Voeg na 5 min. de in plakjes gesneden bananen toe, de passsata, eenzelfde hoeveelheid water, het kerriepoeder en de verkruimelde bouillonblokjes. Breng aan de kook, zet een deksel op de pot en laat 20 min. sudderen op een heel zacht vuur.
  • 2
  • 2Voeg de kokosmelk toe en mix tot een gladde soep, breng op smaak met peper en zout.
  • 3
  • 3Serveer warm, eventueel bestrooid met de geraspte kokosnoot. Dien op met naan- of stokbrood.

Soep van tomaten, bananen en kokosmelk is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodpuddinkjes
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gekoelde kokosmelk met meloen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept