1 Snij de paprika's in 2 en ontdoe ze van het steeltje, de zaden en de zaadlijsten. Leg ze op een bakplaat. Besprenkel met olijfolie en zet onder de grill 10 tot 15 minuten. tot ze net niet aangebakken zijn.
2 Leg de gele en rode stukken in een schaal en laat afkoelen. Pel de ui en snipper fijn. Neem een grote kookpot en fruit de uisnippers in wat olijfolie
3 ontvel de geroosterde paprika's en snij ze in stukken. Hou de rode en gele paprika's van elkaar gescheiden. Doe de helft van de ui, de gele paprikastukjes, en de helft van de bouillon bij elkaar. Breng aan de kook en mix tot een smeuïge massa.
4 Doe vervolgens hetzelfde met de andere helft van de ui , de rode paprika's en de rest van de bouillon. Hou beide soepen gescheiden. Breng op smaak met cayennepeper en zout;
5 Schep beide soepen tegelijk in de kommetjes. Werk af met een blaadje koriander en wat versgemalen peper