ROMIGE PADDENSTOELENSOEP MET KNOFLOOKBROOD

5
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Verhit de olie in een soeppan en bak hierin de aardappels, 2 teentjes knoflook, de champignons, de helft van de paddenstoelen en azijn circa 3 minuten op een hoge stand. Voeg de bouillon toe en laat de soep circa 20 minuten pruttelen op een lage stand.
  • 3 Meng intussen de boter met de rest van de knoflook en de peterselie. Snijd inkepingen in de bovenkant van het stokbrood en vul deze met knoflookboter (houd 1 eetlepel van de boter apart).
  • 4 Leg het brood op aluminiumfolie en bak circa 5 minuten in de oven tot de boter is gesmolten.
  • 5 Verhit intussen de overige knoflookboter en bak hierin de rest van de paddenstoelen 2-3 minuten.

ROMIGE PADDENSTOELENSOEP MET KNOFLOOKBROOD is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde witte kaas met knoflookbrood
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Auberginestoof met witte bonen en knoflookbrood
30 min-
Bekijk recept
Kipspiesen met knoflookbrood
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Winterse groentesoep
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept