Zoek
Koude tomatensoep
4
130 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
30 g Solo
1 l ontvette kippenbouillon
1 kg goed rijpe tomaten
2 uien
3 teentjes look
peper
1 potje yoghurt (natuur)
zout
0.5 komkommer
1 geitenkaas
Bereiding
1
Pel en snipper de look en de uien fijn en stoof ze in de Solo aan.
2
Pel de tomaten en doe ze erbij .
3
Giet er de bouillon bij en laat gaarkoken op een matig heet vuur.
4
Breng op smaak met peper en zout.
5
Haal van het vuur, mix glad en laat afkoelen. Roer er de yoghurt door.
6
de komkommer en snij deze in kleine blokjes.
7
Verdeel het kaasje in even grote blokjes en meng beide.
8
Schep de soep in kommetjes of borden en werk af met de komkommer en kaasblokjes.
Koude tomatensoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koude komkommersoep
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koude aardappel-preisoep
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koude bramensoep
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept