Heldere vissoep

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de bleekselder en de wortelen in dunne plakjes en de aardappel in blokjes.
  • 2 Snij vervolgens de vis in grote blokjes.
  • 3 Verhit de Solo in een soeppan en fruit de bleekselder en de wortelen gedurende 2 minuten.
  • 4 Voeg de aardappelblokjes, 1 liter water en de 2 bouillonblokjes toe en breng alles aan de kook.
  • 5 Zet het vuur lager en laat de soep 10 minuten zachtjes pruttelen. Doe de vis bij de soep en kook de vis nog eens 5 minuten mee. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 6 Serveer de soep en strooi het lente-uitje erover.

Heldere vissoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenconsommé
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rode-wijnsoep met groenten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept