Soep van scampi en tomaten

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de tomaten en leg ze in een kleine ovenschotel.
  • 2 Besprenkel ze met Solo en strooi er wat grof zout, peper en een snuifje suiker over.
  • 3 Zet de schotel gedurende een half uur in de oven op 90°.
  • 4 Breng 1 liter water aan de kook met daarin de bouillonblokjes.
  • 5 Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal (het zwarte streepje in de scampi).
  • 6 Bak ze kort in hete Solo en kruid ze met peper en zout.
  • 7 Leg de scampi's en tomaten tot slot in diepe borden, overgiet ze met de bouillon en versier het geheel met enkele blaadjes basilicum.

Soep van scampi en tomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept