Zoek
Tomatengroentesoep met tarwe en garnalen
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g voorgekookte tarwe
1 wortel
2 dl Solo Vloeibaar
1 l water
2 blokjes Knorr Finesse vis bouillon
8 grote garnalen
400 g tomaten
300 g courgette in blokjes gesneden
1 ui
zout en peper
Bereiding
1
Snij de ui en wortel in stukjes en laat ze uitzweten in de helft van de Solo.
2
Voeg de in stukken gesneden tomaten toe, overgiet met water en voeg de bouillonblokjes toe.
3
Laat dit 20 minuten zacht pruttelen en mix de soep nadien glad met een staafmixer.
4
Kook de tarwe in een ruime hoeveelheid kokend water.
5
Bak de courgetteblokjes in Solo en strooi er wat zeezout over.
6
Bak de grote garnalen in de resterende Solo op een heet vuur en breng ze op smaak met zout en peper.
7
Giet de tomatensoep in diepe borden en schik de courgette, tarwe en garnalen naast elkaar in de soep.
Tomatengroentesoep met tarwe en garnalen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Tomatengroentesoep
10-20 min -
Bekijk recept
Acquacotta (tomatengroentesoep met ei en kaas)
Bekijk recept
Tomatengroentesoep met Ei en Kaas
0 min
Bekijk recept
Tomatengroentesoep met Ei en Kaas
0 min
Bekijk recept