goulashssoep 6 liter

12
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 500 gr uien stoven met 500 gr aardappelen, grof snijden. Voeg de gepelde tomaten aan toe en laat stoven totdat het gaar is.
  • 2 Dit mengsel fijn mixen.
  • 3 Maak de bouillon van water en blokjes.
  • 4 Snij het stoofvlees in kleine stukjes en bak het aan in de pan.
  • 5 Snij de rest van de uien, aardappelen en paprika in kleine stukjes.
  • 6 Breng het mengsel met bouillon aan de kook en voeg de fijngesneden groenten en vlees alsook de tomatenpuree aan toe.
  • 7 Breng de soep op smaak met peper en zout, pili pili en andere kruiden.

goulashssoep 6 liter is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomijs met vijgensaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vlaflip anders
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomer-bowl
10 min
Bekijk recept