Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas

4
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix alle groenten en kruiden samen in de blender.
  • 2 Voeg olijfolie, azijn en witte wijn toe.
  • 3 Voeg broodkruim en tomatenpuree toe en kruid af met peper en zout.
  • 4 Zeef de gazpacho door een fijne zeef.
  • 5 Kruid af met peper en zout.
  • 6 Serveer in een diep bord met grijze garnalen en stukjes verse geitenkaas

Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept