Zoek
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
4
0 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 tomaten
1 teentje look
1 ui
1/2 komkommer
1 rode paprika ontzaad
1/2 busseltje basilicum
2 sneetjes wit brood / kruim
1 el tomatenpuree
2 el sherry azijn
1 dl olijfolie
1/2 del witte wijn
peper
zout
50 g verse geitenkaas
50 gr grijze garnalen
Bereiding
1
Mix alle groenten en kruiden samen in de blender.
2
Voeg olijfolie, azijn en witte wijn toe.
3
Voeg broodkruim en tomatenpuree toe en kruid af met peper en zout.
4
Zeef de gazpacho door een fijne zeef.
5
Kruid af met peper en zout.
6
Serveer in een diep bord met grijze garnalen en stukjes verse geitenkaas
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept