Zoek
Minestronesoep
4
65 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 gram witte bonen
2 ajuinen
2 teentjes gehakte look
4 dikke tomaten
2 liter groentenbouillon
rode wijn
1 wortel
1 bosje rapen
1 dikke aardappel
3 eetlepels tomatenpuree
2 courgettes
50 gram erwtjes
Bereiding
1
Stoof de ajuin en de look aan in bakken en braden
2
Voeg de ontvelde gehakte tomaten, geweekte bonen, bouillon en wijn toe. Laat 20 minuten zachtjes inkoken
3
Voeg daarna de wortel, raap, aardappel in blokjes en de tomatenpuree toe en laat 30 minuten inkoken
4
Voeg op het laatst de courgetten en erwtjes toe en laat nog een 15 minuten inkoken.
Minestronesoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Minestronesoep met tomatencrostini
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Minestronesoep
20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestronesoep
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse minestronesoep
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestronesoep met tomatencrostini
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Minestronesoep
20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestronesoep
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse minestronesoep
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept