Romige bietensoep met kaas

6
72 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de bieten in blokjes.
  • 2 Doe de blokjes in de kom van een mixer, schakel de mixer in en voeg beetje bij beetje de bouillon toe.
  • 3 Als de soep goed glad is, voegt u de kaas toe en laat u de mixer met tussenpozen draaien.
  • 4 Voeg ten slotte een soeplepel light room toe en meng alles nog eens kort.
  • 5 Giet de soep in een glazen kom.
  • 6 Voeg de balsamico-azijn toe en meng goed. Laat minstens een uur in de koelkast afkoelen.
  • 7 Bij het opdienen haalt u de gekoelde soep uit de koelkast en brengt u ze op smaak.
  • 8 Dien heel koud op.

Romige bietensoep met kaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept