Zoek
Romige bietensoep met kaas
6
72 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 gekookte bieten
5 cl koude groentebouillon
1 koffielepel balsamico-azijn
1 soeplepel verse kaas met kruiden
1 soeplepel light room
peper zout
Bereiding
1
Snij de bieten in blokjes.
2
Doe de blokjes in de kom van een mixer, schakel de mixer in en voeg beetje bij beetje de bouillon toe.
3
Als de soep goed glad is, voegt u de kaas toe en laat u de mixer met tussenpozen draaien.
4
Voeg ten slotte een soeplepel light room toe en meng alles nog eens kort.
5
Giet de soep in een glazen kom.
6
Voeg de balsamico-azijn toe en meng goed. Laat minstens een uur in de koelkast afkoelen.
7
Bij het opdienen haalt u de gekoelde soep uit de koelkast en brengt u ze op smaak.
8
Dien heel koud op.
Romige bietensoep met kaas is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept