Zoek
Tomaten-paprikasoep
2
40 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 rode paprika's
1 ui (fijngesneden)
2 teentjes knoflook (fijngesneden)
2 el olijfolie
1 blikje hele gepelde tomaten
1 liter kippenbouillon
1 gedroogd Spaans pepertje
Bereiding
1
Schil de paprika's en snij ze in partjes.
2
Fruit de ui en de knoflook glazig in de olijfolie.
3
Voeg de gepelde tomaten toe en overgiet met de bouillon.
4
Breng aan de kook.
5
Voeg het Spaans pepertje en de paprika's toe. Kruid eventueel bij naar eigen goeddunken.
6
Laat nog 30 minuten koken en verwijder nadien het Spaans pepertje.
7
Mix de soep glad.
8
Tip: voeg eventueel tomatenpuree toe om de soep voller van smaak te maken.
Tomaten-paprikasoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met aubergine
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep
Bekijk recept
Romige paprikasoep met tilapia
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept