Appelsoep

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snij ze in stukken en meng ze met het citroensap in een kom.
  • 2 Schil de aardappelen en snij ze in blokjes.
  • 3 Snij de selder en de paprika in kleine stukken.
  • 4 Fruit de selder en de paprika in boter. Bestrooi met curry en voeg de bouillonblokjes , 1 liter water , de aardappelen en de appels toe.
  • 5 Breng aan de kook en laat sudderen op een zacht vuurtje.
  • 6 Bak de scampi in de olijfolie.
  • 7 Voeg zout en peper toe en laat uitlekken op keukenpapier.
  • 8 Mix de soep.
  • 9 Voeg vóór het opdienen de scampistaarten, de garnalen en de room toe.

Appelsoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderij-appelsoep met toast
Bekijk recept
Appelsoep Uit Kroatie
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kerrie-appelsoep Uit De Magnetron
30-60 min -
Bekijk recept
Appelsoep
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Knolselderij-appelsoep met toast
Bekijk recept
Appelsoep Uit Kroatie
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kerrie-appelsoep Uit De Magnetron
30-60 min -
Bekijk recept
Appelsoep
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept