Zoek
Appelsoep
4
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
5 Jonagold appels
2 eetlepels citroensap
200 g aardappelen
2 takken selder
1 groene paprika
30 g Solo
1 eetlepel curry
2 blokjes Knorr Finesse kippenbouillon
16 scampi's gepeld
100 g garnalen
1 scheutje extra vergine olijfolie
1 scheutje light room
peper en zout
Bereiding
1
Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snij ze in stukken en meng ze met het citroensap in een kom.
2
Schil de aardappelen en snij ze in blokjes.
3
Snij de selder en de paprika in kleine stukken.
4
Fruit de selder en de paprika in boter. Bestrooi met curry en voeg de bouillonblokjes , 1 liter water , de aardappelen en de appels toe.
5
Breng aan de kook en laat sudderen op een zacht vuurtje.
6
Bak de scampi in de olijfolie.
7
Voeg zout en peper toe en laat uitlekken op keukenpapier.
8
Mix de soep.
9
Voeg vóór het opdienen de scampistaarten, de garnalen en de room toe.
Appelsoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Knolselderij-appelsoep met toast
Bekijk recept
Appelsoep Uit Kroatie
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Kerrie-appelsoep Uit De Magnetron
30-60 min -
Bekijk recept
Appelsoep
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderij-appelsoep met toast
Bekijk recept
Appelsoep Uit Kroatie
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Kerrie-appelsoep Uit De Magnetron
30-60 min -
Bekijk recept
Appelsoep
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept