Zoek
POOLSE BOSCHAMPIGNONSOEP
4
60 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1,5 liter runderbouillon
50 gr gedroogde gemengde boschampignons
1 ajuin
zout
6 zwarte peperbollen
2 etl maïzena (of ander bindmiddel
0,5 dl room
4 el gehakte peterselie of dille
4 el gebakken broodkorstjes
Bereiding
1
Voorbereiding
:
2
Laat de droge boschampignons 4 uur in water weken.
3
Kook ze daarna in hetzelfde water gaar met 1 gepelde ui , zout en peperbollen.
4
Haal de boschampingnons en de ui uit het kookvocht.
5
Verwijder de ui.
6
Hak de boschampignons fijn en voeg ze daarna met het kookvocht bij de hete runderbouillon.
7
Kruid de soep nog eventueel bij, bind ze en voeg vlak voor het serveren de room toe.
8
Werk elk bord af met gehakte peterselie of gehakte dille en broodkaantjes.
9
Recept: Urszula Piotrowska 1
0
Bron: Goedele
POOLSE BOSCHAMPIGNONSOEP is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Boschampignonsoep met garnaaltjes
45 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Schlossgefluster
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle zuurkool met 4 soorten vlees
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Poolse stoofschotel (bigos)
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Poolse cheesecake
Bekijk recept
Poolse Soep
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept