POOLSE BOSCHAMPIGNONSOEP

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    :
  • 2 Laat de droge boschampignons 4 uur in water weken.
  • 3 Kook ze daarna in hetzelfde water gaar met 1 gepelde ui , zout en peperbollen.
  • 4 Haal de boschampingnons en de ui uit het kookvocht.
  • 5 Verwijder de ui.
  • 6 Hak de boschampignons fijn en voeg ze daarna met het kookvocht bij de hete runderbouillon.
  • 7 Kruid de soep nog eventueel bij, bind ze en voeg vlak voor het serveren de room toe.
  • 8 Werk elk bord af met gehakte peterselie of gehakte dille en broodkaantjes.
  • 9 Recept: Urszula Piotrowska 1
  • 0 Bron: Goedele

POOLSE BOSCHAMPIGNONSOEP is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Boschampignonsoep met garnaaltjes
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Schlossgefluster
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle zuurkool met 4 soorten vlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Poolse stoofschotel (bigos)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Poolse cheesecake
Bekijk recept
Poolse Soep
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept