franse kaassoep

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Trek de dag voordien een lekkere boullion van een soepkip en zeef die.
  • 2 Zet grote pot op het vuur ,de boter erin de fijngesneden ajuin bij doen beetje stoven, dan bloem bijdoen voor de roux en dan beetje met de keer de boullion bijdoen.Laten doorkoken van het vuur nemen en de helft van de kaas bijdoen.De peterselie fijn hakken en bijdoen.Voor het opdienen neem soepkommetjes schep de soep uit doe er een lepel room in per kommetje en een beetje geraspte kaas bovenop.Dit is een heel lekkere en gemakkelijk te maken soep.
  • 3 Smakelijk

franse kaassoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassoep met sherry en koriander
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zwitserse kaassoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassoep uit Alkmaar
15 min-
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept