bouillon met zalm en pepertjes

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 fruit de lente-uitjes en de pepertjes in sesamolie
  • 2 voeg er de bouillon, de knoflook aan toe
  • 3 laat 5 min. koken doe er de sojasaus bij
  • 4 breng op smaak met het limoensap, peper en zout
  • 5 doe de stukken zalm bij de bouillon en hou ze op een zacht vuur
  • 6 3 tot 5 min. tegen de kook aan of tot de vis gaar is
  • 7 werk af met verse koriander en serveer meteen

bouillon met zalm en pepertjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde tortilla's met tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme, pittige tomatensaus
55 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sosati
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Matsaman-currypasta
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept