Zoek
bouillon met zalm en pepertjes
4
35 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1,2 l groentenbouillon
200 gr zalmfilet in hapklare stukken
1 bosje lente-uitjes in ringetjes
3 rode pepertjes in ringetjes
2 teentjes gehakte knoflook
2 eetlepels sojasaus
1 koffielepel limoensap
1 koffielepel sesamolie
verse koriander
peper
zout
Bereiding
1
fruit de lente-uitjes en de pepertjes in sesamolie
2
voeg er de bouillon, de knoflook aan toe
3
laat 5 min. koken doe er de sojasaus bij
4
breng op smaak met het limoensap, peper en zout
5
doe de stukken zalm bij de bouillon en hou ze op een zacht vuur
6
3 tot 5 min. tegen de kook aan of tot de vis gaar is
7
werk af met verse koriander en serveer meteen
bouillon met zalm en pepertjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gevulde tortilla's met tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme, pittige tomatensaus
55 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Sosati
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Matsaman-currypasta
20 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept