champignonsoep met ham en kaas

4
55 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij alle groenten in grove stukken, niet te groot en ook niet te klein
  • 2 stoof ze aan in wat boter, zorg ervoor dat de groenten niet bruinen
  • 3 bevochtig ze na 8 tot 10 min met de bouillon en laat het geheel 45 min. doorkoken
  • 4 mix de soep glad, voeg de room toe en breng de soep op smaak met peper en zout
  • 5 schik nu de ham in diepe bordjes
  • 6 schep hierop een soeplepel soep en leg er nog een plakje ham bovenop
  • 7 bestrooi het geheel rijkelijk met de geraspte kaas
  • 8 gratineer in de oven tot zich een mooi bruin korstje heeft gevormd

champignonsoep met ham en kaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Champignonsoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonsoep met broccoli, maïs en kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smac & cheese
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept