Kippensoep met soja en sesamolie

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de kippenbout gaar in de bouillon. Dit neemt meestal een klein uurtje in beslag. Haal de bout eruit, verdeel het vlees in kleine stukjes en hou dit even apart. Snij de lente-uien in ringen en laat dit samen met de sojascheuten glazig bakken in de sesamolie. Voeg de bouillon toe en laat alles een half uurtje sudderen. Giet de sojasaus erbij en breng de soep verder op smaak met zout en peper. Voeg ten slotte de stukjes kip toe. Serveer de soep en strooi 5 korianderblaadjes in elk bord.

Kippensoep met soja en sesamolie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bietenhummus
10 min Snack
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise tomaten-kippensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap kippensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle kippensoep
10 min Voorgerecht
Bekijk recept