Waterkerssoep

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - was de waterkers en hak hem, op een beetje na, grof
  • 2
    - pel en snipper de ui, verhit de boter in een hoge pan en fruit de uisnippers, bestuif ze met bloem en laat bruineren
  • 3
    - voeg al roerend de melk, ruim 500ml water en het bouillonblokje toe
  • 4
    - breng de soep aan de kook en laat ca 5 min zachtjes doorkoken
  • 5
    - rooster de pijnboompitten goudbruin zonder boter en neem ze uit de pan
  • 6
    - bak de ham knapperig, neem uit de pan en breek hem in grote stukken
  • 7
    - voeg de waterkers aan de soep toe, pureer de soep met een staafmixer
  • 8
    - breng op smaak met peper en zout
  • 9 -

Waterkerssoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Waterkerssoep
20 min
Bekijk recept
Waterkerssoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterkerssoep
30 min-
Bekijk recept
Romige waterkerssoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Waterkerssoep
20 min
Bekijk recept
Waterkerssoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterkerssoep
30 min-
Bekijk recept
Romige waterkerssoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept