Zoek
kreeftensoep
4
45 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
10 stuks tomaten
4 stuks uien
1 stuk groot potje geconcentreerde tomatenpuree
1 stuk bokaal bisque de homard van 0,750 l
1,5 liter water
peper en zout
een beetje groente of visbouillon
stukjes rivierkreeft of garnalen
room en/of gemalen kaas
Bereiding
1
snij de uien in stukken en stoof ze aan
2
voeg er de tomaten in stukjes gesneden bij
3
laat ze even allemaal opstoven en voeg er dan het water en het bouillonblokje aan toe
4
laat ongeveer 20 minuten doorkoken
5
mix de soep, en zeef ze voor de pitjes van de tomaten eruit te doen
6
doe er de tomatenpuree en de bisque de homard bij
7
laat nog even opkoken
8
werk af met het rivierkreeftenvlees, de garnalen, de room en de kaas
9
smakelijk
kreeftensoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kreeftensoep met garnaal-coquillespies
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeftensoep met mierikswortelroom
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Heilbotfilet met tomatentopping
20 min-
Bekijk recept
Kreeftensoep
Bekijk recept
Kreeftensoep met garnaal-coquillespies
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeftensoep met mierikswortelroom
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Heilbotfilet met tomatentopping
20 min-
Bekijk recept
Kreeftensoep
Bekijk recept