kreeftensoep

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij de uien in stukken en stoof ze aan
  • 2 voeg er de tomaten in stukjes gesneden bij
  • 3 laat ze even allemaal opstoven en voeg er dan het water en het bouillonblokje aan toe
  • 4 laat ongeveer 20 minuten doorkoken
  • 5 mix de soep, en zeef ze voor de pitjes van de tomaten eruit te doen
  • 6 doe er de tomatenpuree en de bisque de homard bij
  • 7 laat nog even opkoken
  • 8 werk af met het rivierkreeftenvlees, de garnalen, de room en de kaas
  • 9 smakelijk

kreeftensoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeftensoep met garnaal-coquillespies
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeftensoep met mierikswortelroom
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heilbotfilet met tomatentopping
20 min-
Bekijk recept
Kreeftensoep
Bekijk recept

Kreeftensoep met garnaal-coquillespies
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeftensoep met mierikswortelroom
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heilbotfilet met tomatentopping
20 min-
Bekijk recept
Kreeftensoep
Bekijk recept