Roomsoep van Knolselder en Wortelen

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schraap de wortel, spoel hem en snijd hem in dobbelsteentjes. Maak de knolselder schoon en snijd hem eveneens in dobbelsteentjes. Kook beide gaar in een weinig gezouten water.
  • 2 Smelt de solo tot schuim in een kookpan en roer er de bloem onder. Giet er al roerend de bouillon bij en laat goed doorkoken. Voeg er de groenten en het kookvocht bij. Laat nog even doorkoken en breng op smaak met pezo.
  • 3 Meng de eierdooier en de room in een soepterrine. Giet er al roerend de hete soep bij.

Roomsoep van Knolselder en Wortelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde kalkoen met sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Doperwten-roomsoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenroomsoep met tuinkers
35 min
Bekijk recept
Kreeftensoep met mierikswortelroom
10 min Voorgerecht
Bekijk recept