Pompoensoep

8
50 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Schil en ontpit de pompoen.
  • 2
    - Schil de knolselder.
  • 3
    - Snij in stukken.
  • 4
    - Snipper de uien.
  • 5
    - Smelt 1 el boter in een kookpan en laat de uisnippers glazig worden.
  • 6
    - Voeg de stukken knolselder en pompoen toe. Overgiet met de bouillon, tot de groenten net onder staan.
  • 7
    - Dek af en laat 15 à 20 min. koken.
  • 8
    - Mix zeer fijn en werk af met de diepgevroren kervelbolletjes. Breng op smaak met nootmuskaat.
  • 9 (Los blad Colruyt)

Pompoensoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept