Vichysoise

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Reinig de prei en selder en snij in ringen. Pel de ui en de look. Snipper fijn. Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
  • 2
    - Smelt de boter en voeg de ui, prei, selder en look toe. Stoof 15 min.
  • 3 -Voeg de aardappelen en de kippenbouillon toe. Kook 20 min.
  • 4
    - Haal wat preiringen uit de soep en hou apart. Mix de soep.
  • 5
    - Voeg de room toe. Kruid met peper en zout en voeg de preiringen terug toe.
  • 6
    - Afwerken met bieslook

Vichysoise is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vichysoise
30 min
Bekijk recept
Vichysoise
50 min Voorgerecht
Bekijk recept

Vichysoise
30 min
Bekijk recept
Vichysoise
50 min Voorgerecht
Bekijk recept