Zoek
vissoep
4
60 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 fles witte wijn
1 liter visbouillon met groentenbouillonblokje
1/2 knol venkel
1 st prei
3 stengels witte selder
2 teentjes look
2 st ui
3 st wortelen
1 takje tijm en laurier
1 klein doosje tomatenpuree
1 paar saffraandraadjes
100 gram kabeljauw
100 gr roze zalm
100 gr garnalen
12 stuks scampi
1 glas pastis
1 beetje dille
Bereiding
1
Snijd alle groenten in fijne stukjes en stoof ze aan in olijfolie.
2
Bevochtig met de fumet en de witte wijn.
3
Voeg er de saffraan en tomatenpuree, alsook de pastis, tijm en laurier aan toe.
4
Laat 1 uurtje koken.
5
Snijd de vis in stukken van 3 cm op 3 cm.
6
Kruid de vis en pocheer ze op het laatste moment in de soep, samen met de scampi’s.
7
Serveer en versier met de gepelde garnalen en gehakte dille.
8
suuuuuuuuuuper lekker!!!! beetje vers getoast brood bij of stukje frans brood en je maaltijd is klaar!!!
9
kan als soep maar ook als maaltijd, ietsje meer vis gebruiken dan!en eventueel wat mosselen en zalm
vissoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept