- was de lenteuitjesen snijd ze in ringen"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- dep de kalkoenborst droog en snijd hem in kleine stukjes"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- verhit de olie in een brede pan, braad de kalkoenborst daar ca 5 minuten in aan, breng op smaak met zout en peper en haal het daarna uit de pan"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- fruit de lenteuitjes aan in het braadvet, strooi de bloem en het kerriepoeder er overheen en laat het licht bruineren, voeg 1 liter water, de kokosmelk, de slagroom, de gember en het bouillonblokje toe; breng aan de kook en laat ca 10 minuten pruttelen"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- breng de soep op smaak met zout, peper en een beetje limoensap"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- voeg het vlees toe"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- maak de koriander schoon en trek de blaadjes er af"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- garneer deze kerriesoep met de koriander, de limoen en de stukjes kokos"}],"recipeYield":"8 "}