Aardappelsoep (parmentier)

6
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof de ui met de preiringetjes in een beetje solo.
  • 2 Voeg er de aardappelen en de kippenbouillon aan toe en breng aan de kook.
  • 3 Laat 15 minuten koken.
  • 4 Bak de vierkantjes brood knapperig bruin in een pan met flink wat solo, haal uit de pan en laat afkoelen op keukenpapier.
  • 5 Mix de soep en breng op smaak met kerriepoeder, nootmuskaat en pezo.
  • 6 Schep de soep in warme soepborden of kommen, doe er een scheutje room bij en bestrooi met bieslooksnippers en croutons.

Aardappelsoep (parmentier) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vispaté parmentier
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parmentier met pens, appels en noten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt parmentier met wortelpuree
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt parmentier
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelsoep met roggebrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Prei-aardappelsoep met grove mosterd en gerookte zalm
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met sint-jakobsnootjes en bieslookolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met gerookte forel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept