Paprikasoep met mozzarella

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de rode ui. Rooster de paprika’s zwart onder de gril. Laat ze afkoelen in een gesloten plastic zak. Leg de tomaten in kokend water. Pel de paprika's en de tomaten, verwijder zaadjes en hak het vruchtvlees fijn. Ontpit het rode pepertje en hak ze fijn. Fruit de uisnippers, het pepertje en de paprika in wat olijfolie. Voeg het tomatenvlees, het komijnpoeder en het currypoeder toe en laat 2 min sudderen. Blus met de bouillon en laat 15 min sudderen. Mix de soep fijn. Roer er de room door. Breng op smaak met peper en zout. Schenk de soep in kommen en serveer ze met verse basilicum en mozzarellabolletjes.

Paprikasoep met mozzarella is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met aubergine
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep
Bekijk recept
Romige paprikasoep met tilapia
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept