Kruidige vissoep

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontvel de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes. Hak de lente-uitjes in ringen. Snij de koolvis in blokjes van 5 op 5 cm. Breng de bouillon met flink wat peper, de sherry, de geraspte gember en wat zout aan de kook. Voeg na 5 min de vis toe. Neem de pan van het vuur en laat ze 5 min staan tot de vis wit kleurt. Schep de vis over in 4 warme kommen. Laat de bouillon nog even doorkoken en roer er het tomatenvlees, de lente-uitjes, de fijngehakte koriander en bieslook en de olijfolie door. Lepel de hete bouillon over de vis en serveer meteen.

Kruidige vissoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept