Paprikasoep met mozarella

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de paprika's boven een gaspit of door ze onder de grill te leggen.
  • 2 Laat de paprika's afkoelen in een gesloten kom zodat het velletje er makkelijk afgaat.
  • 3 Leg de tomaten in kokend water en laat ze daarna schrikken onder koud water.
  • 4 Pel de paprika's en de tomaten, verwijder zaadlijsten en snij in stukken.
  • 5 Verwijder ook de de zaaklijsten van het pepertje en hak fijn.
  • 6 Fruit de fijngesneden ui, het pepertje en de paprikastukjes in olijfolie.
  • 7 Voeg tomaten, komijn en kerrie toe en laat nog 2 minuten sudderen.
  • 8 Blus de bouillion en het sap van de paprika's.
  • 9 Laat 15 minuten sudderen.1
  • 0 Mix de soep fijn.1
  • 1 Breng op smaak met room, balsamicosiroop, versgemalen peper en zout.1
  • 2 Schenk de soep in vier kommen en serveer met verse basilicum en mozarellabolletjes.Smakelijk!!

Paprikasoep met mozarella is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tortelini Met Spinazie En Mozarella
20-30 min -
Bekijk recept
Seranoham Met Mozarella
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Opgevulde Pangafiletrolletjes Met Parmaham En Mozarella
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto Pesto Met Mozarella & Tomaten
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met aubergine
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep
Bekijk recept
Romige paprikasoep met tilapia
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept