1 Snipper de look. Snij de lente-uitjes fijn. Hou wit en groen apart. Stoof het wit van de lente-uitjes en de look zacht in wat boter. Giet er de erwtjes en de kippenbouillon bij. Breng aan de kook, draai het vuur lager en laat de erwtjes 5 min sudderen. Schaaf de cheddar in reepjes. Hou een handvol van de kaas apart. Meng door de rest van de kaas het groen van de lente-uitjes. Schep het op 4 sneden brood en bedek de kaas met de rest van het brood. Smelt een klontje boter in een pan en bak de boterhammen 4 min. Voeg een nieuw klontje boter toe en bak de boterhammen aan de andere kant goudbruin. Mix de erwtensoep fijn en voeg eventueel nog wat water toe tot de gewenste dikte. Kruid de soep met peper, zout en citroensap naar smaak. Schep ze in kommen en garneer met de rest van de cheddar. Snij de gebakken boterhammen in driehoekjes en dien meteen op.