Waterkerssoep met geitenkaas

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en de look en fruit ze zacht in een klontje boter. Schil de aardappel en hak ze in kleine blokjes. Voeg ze met de kippenbouillon bij de ui en laat 10 min doorkoken. Kruid met peper en zout. Maak de waterkers schoon, spoel ze goed en laat even uitlekken. Haal de bouillon van het buur af en roer er de waterkers door. Mix de soep meteen fijn. Kook de waterkers niet mee of de groene kleur vervaagt. Snij het stokbrood in plakken en rooster ze kort. Roer de room door de soep, kruid nog even en lepel ze in kommen. Werk af met een plakje stokbrood en wat geitenkaas.

Waterkerssoep met geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Waterkerssoep
20 min
Bekijk recept
Waterkerssoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterkerssoep
30 min-
Bekijk recept
Romige waterkerssoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept