Zoek
Minestronesoep
4
45 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 g bonen
1½ l kippenbouillon (6 blokjes)
20 g roomboter
2 wortels
2 stengels bleekselder
2 preiwit
1 el tomatenpuree
2 plakken gerookt spek
Bereiding
1
We verwarmen de kippenbouillon.
2
We voegen de bonen toe en brengen dit aan de kook.
3
Dit laten we 30 minuten koken totdat de bonen gaar zijn.
4
In een grote pan verhitten we de roomboter en voegen er de fijngesneden wortels, bleekselder en het wit van prei aan toe.
5
Dit stoven we gedurende 10 minuten op een zacht vuurtje.
6
Vervolgens roeren we er de tomatenpuree door en laten dit onder voortdurend roeren een 2 minuten verder sudderen.
7
Dan voegen we het fijngesneden gerookt spek en de teentjes knoflook aan toe.
8
We gieten de bonen met de bouillon erbij en roeren alles goed door.
9
Breng de soep op smaak met peper en zout.1
0
Schep de soep in kommen en serveer met Parmezaanse kaas.1
1
Eet smakelijk.
Minestronesoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Minestronesoep met tomatencrostini
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Minestronesoep
20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestronesoep
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse minestronesoep
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestronesoep met tomatencrostini
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Minestronesoep
20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestronesoep
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse minestronesoep
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept