Minestronesoep

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 We verwarmen de kippenbouillon.
  • 2 We voegen de bonen toe en brengen dit aan de kook.
  • 3 Dit laten we 30 minuten koken totdat de bonen gaar zijn.
  • 4 In een grote pan verhitten we de roomboter en voegen er de fijngesneden wortels, bleekselder en het wit van prei aan toe.
  • 5 Dit stoven we gedurende 10 minuten op een zacht vuurtje.
  • 6 Vervolgens roeren we er de tomatenpuree door en laten dit onder voortdurend roeren een 2 minuten verder sudderen.
  • 7 Dan voegen we het fijngesneden gerookt spek en de teentjes knoflook aan toe.
  • 8 We gieten de bonen met de bouillon erbij en roeren alles goed door.
  • 9 Breng de soep op smaak met peper en zout.1
  • 0 Schep de soep in kommen en serveer met Parmezaanse kaas.1
  • 1 Eet smakelijk.

Minestronesoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Minestronesoep met tomatencrostini
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Minestronesoep
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestronesoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse minestronesoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Minestronesoep met tomatencrostini
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Minestronesoep
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestronesoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse minestronesoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept