Zoek
Minestronesoep Antonio
4
40 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 tomaten
2 takjes selder
2 wortelen
1 kleine rode paprika
1 aardappel
1 ui
1 teentje knoflook
50 g Parmaham
3 el olijfolie
1 el pesto
1 l kippenbouillon (1 l water 3 blokjes)
1 blik bonen
50 g pastabuisjes (of gebroken spaghetti)
75 g Parmezaanse kaas
peper en zout
Bereiding
1
Pel en ontpit de tomaten en snij ze in stukken. Snij de selder, de wortelen, de paprika en de aardappel in kleine blokjes.
2
Snipper de ui en het teentje look fijn. Snij de parmaham in fijne sliertjes. Bak deze drie
3
ingrediënten in olie tot ze zacht zijn.
4
Voeg dan de paprika, selder, wortel, en aardappelblokjes toe en meng er de pesto onder.
5
Voeg de bouillon toe en breng aan de kook gedurende 10 minuten. Kruid af met peper en zout.
6
Voeg de tomaten, de bonen en de pasta toe en laat verder koken tot de pasta al dente is.
7
Bestrooi met Parmezaanse kaas en dien heet op.
8
Eet smakelijk.
Minestronesoep Antonio is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s reuzenravioli met verrassing
1uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s gevulde tomaten uit de oven
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio's risotto met voorjaarsgroenten
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestronesoep met tomatencrostini
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Minestronesoep
20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestronesoep
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse minestronesoep
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept