Minestronesoep Antonio

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en ontpit de tomaten en snij ze in stukken. Snij de selder, de wortelen, de paprika en de aardappel in kleine blokjes.
  • 2 Snipper de ui en het teentje look fijn. Snij de parmaham in fijne sliertjes. Bak deze drie
  • 3 ingrediënten in olie tot ze zacht zijn.
  • 4 Voeg dan de paprika, selder, wortel, en aardappelblokjes toe en meng er de pesto onder.
  • 5 Voeg de bouillon toe en breng aan de kook gedurende 10 minuten. Kruid af met peper en zout.
  • 6 Voeg de tomaten, de bonen en de pasta toe en laat verder koken tot de pasta al dente is.
  • 7 Bestrooi met Parmezaanse kaas en dien heet op.
  • 8 Eet smakelijk.

Minestronesoep Antonio is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s reuzenravioli met verrassing
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s gevulde tomaten uit de oven
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio's risotto met voorjaarsgroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Minestronesoep met tomatencrostini
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Minestronesoep
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestronesoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse minestronesoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept