- pel de uien, snijd ze in vieren en vervolgens in dunne ringen"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- fruit de uienringen in de hete olie en breng ze op smaak met zout en peper"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- bestrooi de ui met wat paprikapoeder en laat dit lichtjes bruineren"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- voeg ca 500 ml water, de sherry en de bouillonblokjes toe en roer het door"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- breng aan de kook en laat met het deksel op de pan ca 20 min op laag vuur doorkoken"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- was de peterselie, ham hem fijn en voeg hem toe aan de soep"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- breng op smaak met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- verdeel de soep over 4 ovenvaste soepkommen"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- leg in iedere kom een sneetje stokbrood en strooi er de geraspte kaas overheen"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- zet in een op 200°C voorverwarmde oven tot de kaas bovenop goudbruin is"}],"recipeYield":"4 "}