- Snij alle groenten zeer fijn en schil de asperges met dunschiller"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Doe een klontje Solo in de pan en stoof de groentjes (de prei, ajuin en aardappel)"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Snij de puntjes van de asperges en hou apart"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Snij de rest van de asperges zeer fijn en voeg deze aan de prei, ajuin en aardappel toe en voeg water toe samen met de kippenbouillon.."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Dit mag je nu 25 min. stoven"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Nu de soep mixen tot alles mooi glad is"},{"@type":"HowToStep","text":"7. -Laat nu de aspergepunten 8 min. meekoken"},{"@type":"HowToStep","text":"8. (je kiest hier zelf of je ze ook helemaal gaar kookt of je ze beetgaar wenst)"},{"@type":"HowToStep","text":"9. -Neem van het vuur"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Meng de eierdooier met de room in een kom en roer dit mengsel voorzichtig onder de soep en werk af met peterselie"}],"recipeYield":"6 "}