- schil en ontpit de pompoen en snij in stukken"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- pel de ui en hak grof"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- stoof de ui glazig in boter, voeg er de pompoen aan toe en overgiet met de bouillon, kruid met peper en zout, breng aan de kook"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- meng het paneermeel door het gehakt en vorm er kleine soepballetjes van "},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- breek de spaghettistokjes en prik ze in de soepballetjes tot je een stekelhoofdje bekomt"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- mix de soep, breng op smaak met kerriepoeder en breng terug aan de kook"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- schep er de stekelhoofjes in en laat doorkoken tot de haartjes zacht worden"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- verdeel de haarballen over voorverwarmde borden en overgiet met de soep"}],"recipeYield":"6 "}