Zoek
Venkelsoep
6
45 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 eetl olijfolie
300 gram Gehakt of americain natuur
300 Gram ajuin
50 Gram rijst
2 Blokjes vleesbouillion
250 Gram tomatenpuree blikje
4 liter water
1 Theelpl paprikapoeder
1 snuifje cayennepeper
Bereiding
1
Ui in ringen snijden
2
venkel in redelijk groffe stukken snijden
3
ui in olijfolie aanbakken
4
+ gehakt rullen
5
4 L water toevoegen
6
2 blikjes tomatenpuree toevoegen
7
2 bouillonblokjes
8
ongeveer 20 minuten laten koken
9
afwerken met paprikapoeder, cayennepoeder en tabasco1
0
50 gram rijst bijvoegen1
1
en nog ongeveer 10 minuten laten doorkoken
Venkelsoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Venkelsoep
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkool venkelsoep
Bekijk recept
Venkelsoep
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bloemkool venkelsoep
Bekijk recept