Zoek
Appelsoep
4
50 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg appelen
1 liter kippenbouillon
1 koffielepel munt
1 koffielepel peterselie
1 snuifje kaneel en gember
Bereiding
1
Schil de appelen, verwijder het klokhuis en verdeel ze in 8 parten.
2
Laat ze 30 minuten in de bouillon koken.
3
Breng vlak voor het opdienen de soep goed aan de kook en voeg er de verse kruiden aan toe.
4
Laat nog 5 minuten lichtjes sudderen en bestrooi de soep met het kaneel- en gemberpoeder.
5
Dien deze soep warm op.
Appelsoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Knolselderij-appelsoep met toast
Bekijk recept
Appelsoep Uit Kroatie
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Kerrie-appelsoep Uit De Magnetron
30-60 min -
Bekijk recept
Appelsoep
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderij-appelsoep met toast
Bekijk recept
Appelsoep Uit Kroatie
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Kerrie-appelsoep Uit De Magnetron
30-60 min -
Bekijk recept
Appelsoep
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept