Appelsoep

4
50 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appelen, verwijder het klokhuis en verdeel ze in 8 parten.
  • 2 Laat ze 30 minuten in de bouillon koken.
  • 3 Breng vlak voor het opdienen de soep goed aan de kook en voeg er de verse kruiden aan toe.
  • 4 Laat nog 5 minuten lichtjes sudderen en bestrooi de soep met het kaneel- en gemberpoeder.
  • 5 Dien deze soep warm op.

Appelsoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderij-appelsoep met toast
Bekijk recept
Appelsoep Uit Kroatie
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kerrie-appelsoep Uit De Magnetron
30-60 min -
Bekijk recept
Appelsoep
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Knolselderij-appelsoep met toast
Bekijk recept
Appelsoep Uit Kroatie
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kerrie-appelsoep Uit De Magnetron
30-60 min -
Bekijk recept
Appelsoep
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept