Fijne kaassoep

4
35 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snijd de ui zeer fijn. Stoof de boter (35g). voeg de bloem toe. Giet beetje bij beetje de bouillon en de melk bij onder voortdurend roeren. Breng al roerend aan de kook .
  • 2 Voeg peper en zout naar smaak toe. Neem van het vuur en voeg de fijngehakte peterselie toe.
  • 3 Voeg de gemalen kaas aan de soep toe en serveer onmiddellijk.
  • 4 NOOIT KAAS TOEVOEGEN WANNEER DE KOM OP HET VUUR STAAT.

Fijne kaassoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassoep met sherry en koriander
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zwitserse kaassoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassoep uit Alkmaar
15 min-
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept