Pompoensoep

4
50 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1) Maak de groenten schoon en snij ze in stukjes.
  • 2 2) Laat de boter smelten en laat de ui, de look en de prei even aanstoven.
  • 3 3) Voeg er de pompoen en de aardappel aan toe.
  • 4 4) Voeg er dan ook het water, de groentebouillon en de laurierbladen aan toe.
  • 5 5) Laat 20 minuten pruttelen met deksel.
  • 6 6) Haal de laurierbladen eruit en mix lang totdat je geen stukjes meer ziet.
  • 7 7) Voeg de room en tomatenpuree toe en laat nog even sudderen.
  • 8 8) Breng op smaak met zout en peper!
  • 9 9) Werk af met de spekblokjes of garnaaltjes

Pompoensoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept