paddenstoelensoep, Slowaaks,

6
40 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de paddenstoelen en snijd ze in fijne stukjes. Dan doe je dat samen met zwarte peper en 3 liter water, en breng het aan de kook. Kook het een half uurtje tot de paddenstoelen heel zacht zijn. Als ze echt gekookt zijn doe je aardappel in blokjes er bij en wat olie. Wanneer de aardappelen gekookt zijn, maak je het dikker door ‘zatrepka’ er aan toe te voegen. Dat is een mengsel dat je krijgt door de bloem en melk met elkaar te mengen. Breng het verder aan de kook en doe er zout, suiker en azijn bij naar eigen smaak. Eet smakelijk !

paddenstoelensoep, Slowaaks, is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelensoep & roomkaasballen
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Capuccino van paddestoelen
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelensoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept