Boschampignonsoep met garnaaltjes

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui fijn en snij het preiwit in ringen.
  • 2 Laat de diepgevroren garnalen ontdooien en dep droogenkele uren vooraf :
  • 3 Verhit de boter in een kookpot en stoof preiringen en de diepgevroren boschampignons toe en laat even stoven.
  • 4 Voeg de visfond, het blokje groentebouillon en 4 dl water toe.
  • 5 Dek af en laat 20 minuten zachtjes koken.
  • 6 Mix toe een gladde soep en zet koel weg.Op het moment van serveren :
  • 7 Verwarm de soep op een zacht vuurtje.
  • 8 Klop de eierdooier, de gesnipperde peterselie en de room los in een soepterrine en giet er de hete soep op.
  • 9 Kruid naar smaak met peper en zout.1
  • 0
  • 4Verdeel de soep over de borden. Versier elk bord met wat garnalen en een plukje peterselie.

Boschampignonsoep met garnaaltjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tasty Tom-trostomaten met garnalen en dragon
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes
10 min Snack
Bekijk recept
Courgette-crèmesoep met Hollandse garnalen
40 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met dragon en tapenade van gedroogde tomaat, grijze garnalen en zure room
Lunchgerecht
Bekijk recept

POOLSE BOSCHAMPIGNONSOEP
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Schlossgefluster
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept