- snij de kipfilet in blokjes en kruid met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- snij de prei, selder, sjalot en look in kleine blokjes"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- zet een wok op een hoog vuur"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- giet de olie erin en laat goed heet worden"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- bak de kipfilet hierin aan en voeg de gesneden groentjes toe"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- laat alles goed aanstoven"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- voeg de suiker en de ketchup toe en blus alles met water"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- doe de PH groentenbouillon erbij en laat het opkoken"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- snij de rode peper in kleine stukjes en voeg toe"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- giet de tomatencoulis en tomatenpuree erbij"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- klop het eitje op en giet dit al roerend mee in de soep"},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- snij de tomaat in blokjes en voeg toe"},{"@type":"HowToStep","text":"13.
- snij de rauwe zalm en de krabsticks in blokjes en schik ze op een bord"},{"@type":"HowToStep","text":"14.
- schep de hete soep hierover en versier met bieslook"},{"@type":"HowToStep","text":"15. Puntjes:"},{"@type":"HowToStep","text":"16. Wok de kip samen met de groentjes"},{"@type":"HowToStep","text":"17. Gebruik minder suiker"},{"@type":"HowToStep","text":"18. Voeg het ei toe zonder melk"},{"@type":"HowToStep","text":"19. Voeg de vis pas op het laatste toe"}],"recipeYield":"4 "}