Thaise garnalensoep

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de shiitake in plakjes. Maak de groenten schoon en snijd ze kleiner als dat nodig is. Verwarm in een wok de olie (koekenpan of gewone pan kan natuurlijk ook). Roerbak de shiitake en de groente 2-3 minuten. Schep de groenten uit de pan en zet even aan de kant.
  • 2 Roerbak de currypasta gedurende 1 minuut in de wok.
  • 3 Giet de kokosmelk samen met de bouillon in de pan bij de currypasta. Breng aan de kook en voeg de garnalen en de noodles toe. Zet het vuur iets lager en laat de soep 4 minuten (tot de garnalen gaar zijn) zachtjes pruttelen. Voeg de groenten toe, proef of de soep op smaak is en serveer.

Thaise garnalensoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse garnalensoep met sherry
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tom yam khung (garnalensoep met citroengras)
15 min
Bekijk recept
Romige garnalensoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Thaise garnalensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept