Vietnamese noedelsoep met tempeh

4
75 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de noedels in koud water gedurende 30 minuten. Laat ze uitlekken. Breng water aan de kook in een grote pot. Voeg de noedels toe en gaar in 3
  • 2 tot 5 minuten. Laat ze niet te ver garen! Giet af en spoel met koud water. Zet apart.
  • 3 Voeg ondertussen de sojasaus, gember, het zout en de Thaïse chili aan de groentebouillon toe, breng aan de kook en laat ongeveer 15 minuten zachtjes trekken.
  • 4 Bak de sneetjes tempeh goudbruin in een pan met wat Solo Liquide.
  • 5 Verdeel de noedels over 4 grote soepkommen en giet de hete bouillon over de noedels. Werk af met limoenpartjes, basilicumblaadjes, koriander, scheuten van mungbonen en de plakjes witte ui. Verdeel de gebakken tempehschijfjes erover en serveer met de hete chilisaus en champignonsaus.

Vietnamese noedelsoep met tempeh is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi goreng met tempeh goreng in een slabakje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische shiitake-bouillon met tempehchips
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarisch pannetje, seizoenslaatje met sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dians Tempeh Manis
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Monique van Loons geroosterde eendenborst op Vietnamese salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese kalkoen à la minute
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese lenterolletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vietnamese sla-gehaktrolletjes
40 min Bijgerecht
Bekijk recept