Pompoensoep

6
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de groenten in stukken. De pompoen hoef je niet te schillen (dit geeft een mooiere kleur en pittigere smaak aan de soep, en minder werk!)
  • 2 De pitten eruit halen. als er vlekjes zijn op de schil moet je die er wel uit snijden.
  • 3 Stoof de ui aan in de olijfolie. Doe er de pompoen en wortels bij en laat even stoven.
  • 4 Doe er de appels bij en voeg er de bouillon aan toe, laat ongeveer 40 minuten koken.
  • 5 Kruiden met peper en zout en goed mixen.
  • 6 Werk af met wat vers gehakte peterselie en wat fijne reepjes droge ham.
  • 7 Je kan ook wat room licht opkloppen en in het bord toevoegen.

Pompoensoep is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept